Styling

Services

De Vakvrouw is deskundig op het gebied van kleur, materiaal en vorm. De Vakvrouw heeft een aantal stylingservices. Zij komt graag een keer bij je langs voor een adviesgesprek om je smaak en wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ontvang je kosteloos en vrijblijvend een offerte. Bij opdracht bespreekt ze het ontwerpproces en maakt een Programma van Eisen op!

Kleuradvies

De Vakvrouw bekijkt samen met jou de ruimte(s) en je wensen. Vervolgens geeft zij het kleuradvies vorm. Je ontvangt een foamboard met daarop kleuren, sfeerbeelden en producten die bij je kleuradvies horen. Bij de presentatie kan je stalen voelen en spelen met kleuren en materialen.

Materiaaladvies

Aan de hand van je smaak en wensen maakt de Vakvrouw een moodboard. Dit is een sfeerbord die je nieuwe interieur visualiseert. Met een moodboard en stalen brengt de Vakvrouw haar idee├źn over. Je krijgt hierdoor een goed beeld en gevoel bij je nieuwe inrichting.

Lichtplan

Verlichting is erg sfeerbepalend in je interieur. Het is belangrijk om de juiste lichtbron op de juiste plek te hebben. De Vakvrouw maakt een lichtplan met daarin weergegeven welke verlichting op welke plaats het beste tot z’n recht komt.

(Re)styling

Bij de (re)styling van ruimten houdt de Vakvrouw rekening met een aantal belangrijke aspecten van styling zoals de functie, de plaats, de vorm, de decoratie en de ruimtelijke- en psychologische effecten. Ze zet haar creativiteit in en gaat op zoek naar de juweeltjes in je woning.