Vastgoedstyling

Vastgoedstyling volgens de hands-on aanpak van House of KIKI

Services

Uw huis verkoopklaar maken met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs

Vastgoedstyling

Als House of KIKI vastgoedstyliste is de Vakvrouw specialist in het verkoopklaar maken van je woning. Ze kijkt objectief naar je woning. In een korte tijd restyled ze je woning tegen een klein budget. De Vakvrouw is naast vastgoedstyliste ook verkoopcoach en is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV) van House of KIKI.

Verkoopcoach

De Vakvrouw is opgeleid door House of KIKI. Ze werkt met de succesvolle hands-on methode: niet schrijven maar schuiven. Geen dure rapporten, maar direct aan de slag. Zoveel mogelijk gebruik  maken van de meubels en accessoires van de bewoners. Ze richt zich op het vastgoed en alle focuspunten. Ze zorgt voor een snel resultaat tegen zo laag mogelijke kosten.

Woningfotografie

Na het vastgoedstylen maakt De Vakvrouw de opdracht compleet door zelf de professionele foto’s te maken met een spiegelreflexcamera Nikon D3500. De Vakvrouw heeft succesvol de MasterClass Woningfotografie bij Thoe Koeten gevolgd. Bij opdracht krijg je een portfolio van maximaal 30 foto’s voor een frisse presentatie van je woning aangeleverd.

Recente projecten